top of page

TRAININGEN

Anchor 1
Waarom Keulers Training?
* Licht, energiek en inspirerend
* Geen "one size fits all"
* Trainingen op maat
* Kleine groepen
* Veel persoonlijke aandacht
* Vergroten van effectief gedrag
* Aansluitend bij uw praktijk

Trainingen op Softskills

 

Softskills zijn sociale, persoonlijke en communicatieve vaardigheden. Deze vaardigheden worden in deze tijd steeds belangrijker. Onze werkomgeving is namelijk erg veranderd. Vroeger waren rollen en taken veel duidelijker, men leerde een vak en bleef dit vaak een heel leven lang doen. Nu bewegen we ons veel meer in netwerken. We hoppen van baan naar baan. Er is een minder duidelijke taakomschrijving en werkrelaties zijn complexer geworden. Hierdoor wordt er op persoonlijk, sociaal en communicatief gebied veel meer van ons gevraagd. Weten wie je bent, wat je kan en wat je wilt. En we zullen vaker "moeilijke" gesprekken moeten voeren.

Omgaan met jezelf en met de ander is niet altijd even makkelijk. En softskills leren we nu eenmaal niet op school. Maar deze persoonlijk en sociale vaardigheden hebben we wel hard nodig om ons staande te houden in onze nieuwe complexe werkomgeving.

people-2557396_1920.jpg

De veranderingen in ons werklandschap vragen om flexibele en autonome werknemers. Werknemers die zichzelf richting kunnen geven, die goed weten waar hun grenzen liggen, wat hun kwaliteiten zijn, fouten durven maken, goed kunnen samenwerken en stressbestendig zijn. Kortom, werknemers die lekker in hun vel zitten. Pas dan is er namelijk ruimte voor creativiteit en vooruitgang.

De werknemers in jouw organisatie bepalen in hoeverre de bedrijfsdoelen behaald worden. Zorg dat jouw werknemers de juiste vaardigheden en de juiste focus hebben. Met de neuzen dezelfde kant op worden bedrijfsdoelen eerder gerealiseerd. 

Mijn werkwijze is als volgt:

 • Interesse en kennismaking

Bij interesse in één van de onderwerpen neem dan zeker contact met mij op. Samen kijken we wat er precies nodig is in uw team of organisatie. Korte workshops kunnen we direct inplannen.

 

office-336368_1920.jpg
 • Intakegesprek en behoefte analyse
  Bij langere trainingen en trajecten kunnen we het beste een intakegesprek plannen. Tijdens dit gesprek kunnen we kijken wat er precies speelt in jouw organisatie en waar jullie trainingsbehoeften liggen. We bespreken wat er daadwerkelijk gebeurt op de werkvloer, zodat ik de training goed op de praktijk van de werknemers aan kan laten sluiten.

 • Offerte
  Op basis van ons intake gesprek stuur ik je een offerte met de trainingsvraag, de trainingsdoelen, mijn aanbod en de bijbehorende investering.

 

 • De trainingsduur
  De duur van de training is altijd in overleg met jou. Dit kan variëren van een workshop van 1 uur tot aan een trainingsprogramma van 1 of meerdere jaren.

   

 • Evaluatie en afronding
  In de training vindt er een korte evaluatie plaats met de deelnemers. Na afloop van de training of trainingstraject kunnen we een afrondend gesprek inplannen om te kijken of de trainingsdoelen behaald zijn en of er nog verdere behoeften zijn.

Trainingsonderwerpen:

COMMUNICATIEVE VAARDIGHEDEN
 

 • Feedback geven en ontvangen

 • Geweldloos communiceren

 • Assertiviteit

 • Slecht nieuwsgesprekken voeren

 • Communicatiestijlen DISC

TEAMBUILDING 

PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN

 • Lichaamstaal

 • Persoonlijk Leiderschap

 • Persoonlijke effectiviteit

 • Vitaliteit

 • Werkgeluk

 • Werk en Privé balans

 • Time management

 • Mindfulness

 • Stress management

 • Personal Branding

REVIEWS

Vorige week heb ik deelgenomen aan een interessante en goed verzorgde training "Wie ben ik", waarbij ik op een gemoedelijke en interactieve wijze een gedetailleerdere kijk op mijzelf en andere mensen heb gekregen. Tijdens de opdrachten werkten we samen in verschillende groepjes en werden we op een leuke manier bijgestaan door de professionele coaches Henk Niemansverdriet en Sanne Keulers.

Rio

Sanne Keulers is een professionele coach met veel persoonlijke aandacht. Ze is heel innovatief en ze bedenkt samen met haar cliënten met de weg naar succes. De cliënt is ten alle tijde zelf betrokken bij het verloop van het proces. Naast coaching is Sanne ook zeer bekwaam in het geven van trainingen. Ze richt zich bij voorkeur op young professionals met als doel om hun verder te helpen in hun carrière. Door de combinatie van erkende leertechnieken en de frisse en vernieuwende blik van Sanne zijn haar trainingen heel waardevol

Vivian

Ik heb in 2016 bij Sanne Keulers de training 'Focus' gevolgd. Deze training heeft mij erg geholpen om concreet te krijgen welke volgende stappen ik wil maken in mijn werk. Doordat je in de training zowel oefeningen alleen als in tweetallen doet, krijg ik input die mij erg heeft geholpen in het aanscherpen van mijn doelen. Sanne zelf weet als trainer een prettige sfeer met rust en vertrouwen te creëren. Ze weet de juiste vragen te stellen en helpt je zo om uit je eigen denkpatroon te komen en die volgende stap te zetten. Voor mij een training waar ik niet alleen met een concreter plan, maar ook vol inspiratie en energie vandaan kwam!

Jordy

De training die ik heb gevolgd bij Sanne was erg inspirerend en nuttig. Sanne is erg betrokken en stelt de juiste vragen. Ze zorgt voor een veilige, vertrouwde sfeer, wat maakt dat je in korte tijd de diepte in gaat, rekening houdend met je eigen tempo. Ze daagt je uit om net een stapje verder te gaan, zodat je doelen helder en concreet worden.

Linda

Bied uw werknemers de kans om goed te functioneren.

Workshops en trainingen kunnen hen daarbij helpen.

 

Voor meer informatie, neem dan contact met me op >>
bottom of page