top of page

COACHING

 
Waarom Keulers Coaching?
* Flexibele trajecten
* Een op maat gemaakt traject
* Snel antwoord 
* Veel persoonlijke aandacht
* Meer rust
* In korte tijd

Anchor 1

Coaching 

Zit je niet lekker in je werk?

Heb je last van onzekerheid? 
Ben je te weinig assertief?

Weet je niet wat welke richting je op wilt?

Maar weet je wel dat er meer in jou zit?

Loopbaancoaching

 

Je zit in een functie en je voelt dat je niet op je plek zit, maar welke richting moet je dan op gaan? Je weet niet goed wat je kwaliteiten zijn en waar je interesses liggen. Wat vind je nu echt belangrijk? Het kan ook zijn dat je op dit moment op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, maar dat het niet lukt om deze te vinden.

Weten wie je bent, wat je goed kunt, wat je belangrijk vindt en wat je valkuilen zijn helpt je jezelf goed neer te zetten in de markt. Je kunt je onderscheiden, weet wat je stip op de horizon is en hebt een duidelijk plan hoe je hier kunt komen. Deze helderheid geeft rust.

Loopbaancoaching kan je hierbij helpen.

 

 

 

 

Zelfvertrouwen

 

Je weet niet of je het wel kunt. Je vraagt je af wat anderen wel niet van je zullen denken. Je vindt het lastig je mening te geven of te spreken voor een publiek. Je laat te vaak over je heen lopen. Je gaat spannende dingen uit de weg. En je kampt met stress, frustratie of boosheid.

Herken je dit? We voelen ons allemaal weleens zo, maar als het te lang aanhoudt of te vaak voorkomt, gaat het ons geluk in de weg staan. Gelukkig zijn er manieren waarop je deze gevoelens en gedachten beter kunt sturen. En het goede nieuws is: Deze zijn gewoon te leren.

Persoonlijke coaching kan jou hierbij helpen.

Voor WIE?

 

Voor jou als je naar richting zoekt in je loopbaan, als je niet weet welke studie je moet gaan doen of als je te weinig beeld hebt van je kwaliteiten, interesses en valkuilen. Maar ook voor jou als je last hebt van onzekerheid, faalangst, stress, bindingsangst, perfectionisme en/of moeite hebben met het maken van keuzes en het vinden van balans.

Is één van onderstaande stellingen van jou van toepassingen?

 

 • Ik weet niet waar ik goed in ben en/of wat ik leuk vind.

 • Ik vermijd lastige situaties.

 • Ik durf geen "nee" te zeggen.

 • Ik wil alles perfect doen.

 • Ik vergelijk mezelf vaak met anderen.

 • Ik kan moeilijk keuzes maken.

 • Ik voel me vaak ongemakkelijk, gestrest of angstig.

 • Ik ben bang om afgewezen te worden. 

 • Ik kan moeilijk ontspannen.

 • Ik weet niet welke kant ik op wil.

 • Ik kan me moeilijk binden.

 • Ik wil beter leren samenwerken.
   

Twijfel je of een coachtraject waardevol voor jou zal zijn, neem dan gerust contact met mij op.

 

 

youtuber-2838945_1920.jpg
coffee-1076582_1920.jpg

Hoe werkt het?

 

Stap 1. Het kennismakingsgesprek

Voordat je kiest voor een traject kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen. We maken samen concreet wat het doel is waar jij naartoe wil werken. Wanneer je een goed gevoel hebt bij dit eerste gesprek en je voor het gehele coachtraject wilt gaan zullen we het coachplan opzetten.

Stap 3. Het coachtraject

 

Een traject bestaat uit gesprekken van elk ongeveer 1,5 uur. De invulling van het traject is altijd in overleg met jou.

 

Vaak leven we in gedragspatronen, manieren die wij onszelf hebben aangeleerd die ooit iets voor ons opleverden. Het kan zijn dat juist deze patronen ons nu belemmeren in wat we werkelijk willen. Zicht krijgen op deze belemmeringen is de eerste stap naar het behalen van jouw doel. We zullen daarvoor terug gaan naar het verleden en kijken naar wat je toen geleerd hebt. We gaan kijken naar welke mogelijkheden je nog meer hebt en hoe je nieuwe keuzes kunt maken.

 

Tussen de gesprekken door krijg je huiswerkopdrachten mee. Voor het vergroten van je zelfvertrouwen is het belangrijk dat je goed en vooral met nieuwsgierigheid, respect en zachtheid leert kijken naar je eigen gedachten, gevoelens en gedrag. Daarnaast is het trainen van een andere kijk belangrijk, zodat de de verandering beklijft. 

 

 

tekening eef2.JPG

Stap 2. Het coachplan

Het coachplan is een plan om jouw doel te bereiken. Na het eerste gesprek zullen we samen jouw coachplan creëren.

 

 

Is vergoeding mogelijk?

 

Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekering. Wel zijn er andere vergoedingsmogelijkheden.

Belastingaftrek scholingskosten

De kosten van het coachtraject kun je (inclusief BTW) aftrekken van de belasting, door het op te voeren als scholingskosten. Er is een drempel van 250 Euro en vereist is wel dat de coaching bijdraagt aan je loopbaan. Kijk op de website van de belastingdienst voor de actuele bedragen en bereken je eigen voordeel (deze hangt tevens af van je belastingschaal).

Ontwikkelbudget van werkgever

 

Elke werkgever heeft een ontwikkelbudget, waar je als werknemer aanspraak op kunt maken. Overleg met je werkgever dat je je graag wilt ontwikkelen en vraag je werkgever om te investeren in het coachtraject. Veel werkgevers bieden hun werknemers de kans om te groeien. 

REVIEWS

Sanne Keulers is een professionele, maar vooral warme en vriendelijke coach met veel persoonlijke aandacht voor haar cliënt. Ze neemt de tijd om te luisteren naar je probleem en ze bedenkt samen met je de weg naar succes. Je bent te allen tijde zelf betrokken bij de verloop van je proces waardoor je uiteindelijk kan zeggen: 'dit heb ik zelf gedaan!' Sanne heeft mij heel goed op weg geholpen en ik kan iedereen aanraden als je een keer vastzit, een bezoek te brengen aan Keulers Coaching.

 

Vera 26 jaar

Sanne Keulers heeft mij enorm geholpen met mijn faalangst. Sanne is een hele vriendelijke professionele coach, die alle tijd neemt om naar je te luisteren. Ze brengt in kaart waar het probleem ligt en samen hebben we gezocht naar een passende oplossing. Dit heeft er o.a. voor gezorgd dat ik mijn tentamens met meer zelfvertrouwen heb kunnen uitvoeren. Sanne heel erg bedankt! Ik kan Keulers Coaching zeker aanraden aan iedereen die een zetje nodig heeft.

Lisette 22 jaar

Sanne is een betrokken, professionele coach. Ik heb veel gehad aan Sanne’s begeleiding en coaching tijdens mijn werk als reisleidster. Zij kan aandachtig luisteren en goed mee denken over hoe problemen aangepakt kunnen worden. Sanne helpt je om zelf de situatie goed in kaart te brengen en naar verschillende oplossingen te zoeken. Ik kan Sanne van harte aanbevelen voor life- en loopbaanbegeleiding. 

Anna 

Sanne is een fijne en professionele coach om mee samen te werken, die mij echt in mijn kracht heeft weten te zetten. Toen ik bij Sanne aanklopte, vervulde ik nog een functie als systeembeheerder. Samen met haar wilde ik middels een loopbaantraject een carrière-switch voorbereiden. Toen mijn droombaan en werkplek in kaart was gebracht, heeft ze mij op een fijne manier gecoacht om mijn doel te bereiken. Het doel wat op voorhand onbereikbaar leek, werd in de werkelijkheid alsnog bereikbaar. Uiteindelijk mijn baan opgezegd, gesolliciteerd en getekend bij mijn volgende werkgever. In een tweede coachtraject hebben we aandacht besteed aan mijn softskills. Op de gewenste gebieden heb ik mijzelf ook verder kunnen ontwikkelen. Als ik ooit in de toekomst nog behoefte mocht hebben aan een coachtraject, zou ik zo weer bij haar aankloppen.

 

Dwayne 36 jaar

Sanne creëert een sfeer waar veel ruimte voor jezelf is en helpt je deze ruimte te gebruiken voor je eigen ontwikkeling. Ongedwongen en ontspannen, maar toch doelgericht en effectief. In 3 maanden heb ik meer over mijzelf geleerd dan de 30 jaar hiervoor. Ik heb het gevoel dat ik daar de rest van mijn leven profijt van heb en kijk dan ook met veel plezier terug op het traject met Sanne. Dankjewel!

Erik

Onlangs heb ik een coachtraject gedaan voor persoonlijke ontwikkeling.  Pittig traject, maar Sanne stelt de juiste vragen om zo samen verder te werken naar het einddoel. Ik voelde mij erg op mijn gemak, vertrouwd en veilig om alles met haar te kunnen delen en bespreken. Ze voelt alles veilloos aan en er ook ruimte voor een grap en een lolletje. Niet geheel onbelangrijk; goed te bereiken met OV.
Nog elke dag heel dankbaar voor dit traject met Sanne!

L.

Wil je meer informatie, neem dan contact met me op >>

 
bottom of page