top of page

OVER MIJ

Anchor 1
keulers (6 van 19).jpg

Sanne keulers

Trainer op sociale, persoonlijke en communicatieve vaardigheden.

Opgeleid tot Trainer bij Karin de Galan School voor Training.

Aangesloten bij NOBTRA

Wat mij energie geeft is het werken met mensen. In mijn trainingen vind ik het geweldig om mensen tools te geven om beter om te gaan met, voor hen, lastige situaties. Helaas leren we softskills nog steeds niet op school en roeien we met de riemen die we hebben in ons werkleven. Soms gaat dat goed en soms niet. Ik help mensen graag betere connecties aan te gaan met zichzelf, de klant, een collega en/of de organisatie. Zodat jullie samen kunnen gaan voor jullie missie en doelen.

 

Ik train met warmte, humor en met respect voor de persoon en het proces. Mijn trainingen en coaching sluiten aan bij de praktijk van de deelnemers en werken stapsgewijs naar succes. Na de training heb je niet alleen nagedacht over het onderwerp, maar kun je de vaardigheid ook echt toepassen in de praktijk. Mijn aanpak kenmerkt zich door de ruimte om te experimenteren en te oefenen en is actie- en resultaatgericht.

Life- en loopbaan Coach

Psych-K facilitator

Opgeleid tot Master Coach aan het Europees Instituut (de Baak) 
 

In mijn jonge jaren was ik een verlegen meisje dat zichzelf behoorlijk wegcijferde. Ik kon goed luisteren en ik kon haarfijn aanvoelen wat anderen wilden. Maar wat wilde ik eigenlijk zelf? Toen ik begin twintig was had ik het gevoel dat de wereld aan mijn voeten lag. Ontelbare mogelijkheden waren er. Alles was mogelijk en je moet er alles uithalen wat er in zit.  Ik hopte van job naar job, reisde de wereld rond en ruilde de horeca in voor de media en de media  voor het toerisme. Maar ik miste nog steeds een doel in mijn leven. Het geen doel hebben zorgde voor onrust en vluchtgedrag.
 

Toen kwam ik op één van mijn reizen een coach tegen. Het was een bijzondere vrouw waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. In een aantal sessies begeleidde ze mij in het helder krijgen van waar ik goed in ben, waar ik energie van krijg en het vinden van een functie waarin deze twee dingen samen komen. Het ging over talenten die voor mij zo vanzelfsprekend waren dat ik ze zelf niet meer zag. Zij zag ze wel.
 

Dit coachtraject had me de kennis en moed gegeven de juiste stappen te gaan zetten. Het had me ook de beren op de weg laten zien. Maar bovenal gaf het me vertrouwen  in mezelf, mijn kwaliteiten en mijn uiteindelijke doel. 

 

Ik besloot daarop mensen te gaan coachen die met soortgelijke vragen rondlopen. Uit eigen ervaring weet ik dat je met coaching ruimte en vertrouwen creëert waardoor je je eigen keuzes kunt maken en je eigen koers kan bepalen. Ik geloof dat coaching kan zorgen dat je je minder geremd voelt om te zijn wie je wilt zijn. En dat wanneer je je durft te onderscheiden van de rest, jouw unieke kwaliteiten een krachtige bron vormen voor jezelf en voor je omgeving. Ik geloof dat je door coaching meer vrijheid en verbinding zult ervaren. En daar wil ik graag bij helpen.

Geïnteresseerd in en op maat training? Neem dan contact met me op >>

 
bottom of page