top of page

Workshop: 

Stressmanagement

Waarom Keulers Training en Coaching?
*  Interactief
*  Energiek
*  Inspirerend
*  Kleine groepen
*  Veel persoonlijke aandacht

Anchor 1

We hebben allemaal weleens stress, maar als stress te vaak voorkomt en te lang aanhoudt dan wordt het ongezond. Gelukkig kun je zelf ook invloed uitoefenen op je stressniveau. Je kunt je mindset veranderen en je vaardigheden eigen maken die je helpen je stress te verlagen.

 

In de workshop "stressmanagement" gaan we hiermee aan de slag. We gaan kijken naar:

* jouw stressstijl
* handvatten om stress te verlagen
* Jouw persoonlijke stressmanagementplan

Datum:

26 november 2020

19:00 - 21:00 uur

De workshop wordt online gegeven via ZOOM.

De investering: 

49 euro (exclusief 21% BTW)

beklemtoonde Vrouw

Yes !

Ik wil leren mijn stress beter te managen.

REVIEWS

Afgelopen week voor mij de eerste keer een online workshop mbt stressmanagement bij Keulers Training en Coaching gevolgd! Voornamelijk door Sanne haar warme persoonlijkheid, en oprechte interesse aangevuld met een goede wetenschappelijke basis een absoluut succes! De groepsamenstelling was perfect voorbereid, en de afwisseling tussen theorie en praktijk, zorgde voor een zeer leerrijke en interessante avond waarmee ze mij ontzettend geholpen heeft om beter om te gaan met stressvolle situaties! Een absolute aanrader!

 

Denise

Verdiepend, duidelijke informatie en eerlijkheid zijn de drie woorden die bij mij opkomen als ik aan de afgelopen stressmanagement cursus denk. Stress is heel omvattend en ligt veel dieper dan ik dacht. Sanne legt dit op een heel gestructureerde manier uit, van begin tot eind. Het boeit, je luistert en je leert ook van de andere cursisten hoe zij omgaan met hun stressmomenten. Het zet je aan het denken, ook op andere onderwerpen uit je leven.

Je gaat met de groep op zoek naar jouw eigen energiebronnen, op zoek naar jouw missie en uiteindelijk schrijf je je eigen stressmanagement plan. Rome is ook niet in één dag gebouwd, je zult niet gelijk een leven zonder stress kennen (wat ook helemaal niet hoeft, het is ook ergens wel goed voor ) als je maar leert wat voor jou werkt, hoe jij hier het beste mee om kunt gaan. Sanne en de groep, hun openheid, hun inzichten en luisterend oor maakt het dat ik de volgende dag de eerste kleine dingen al kon toepassen om met mijn eigen stress om te kunnen gaan.

Lisanne

Ik heb de online workshop Stressmanagement gevolgd bij Keulers Training en Coaching. Echt een aanrader! Het gaf me een aantal goede eye-openers. Theorie en praktijk wisselde vlot af en ook al was het digitaal, het voelde toch alsof we samen in een ruimte zaten. Sanne bood pakkende en inspirerende oefeningen waarmee we aan de slag zijn gegaan. In 2 uur tijd ben ik tot veel inzichten gekomen, waar ik komende tijd (of heel m'n leven?) mee aan 't werk kan.

Linda

bottom of page