top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSanne Keulers

Een plek om te delen.


In Rotterdam in een klein appartementje woont een jonge vrouw. Ze heeft veel vrienden, reist veel, is leergierig en sociaal en heeft een goede opleiding genoten. Na een drukke week vol werk en leuke dingen gaat ze op de bank zitten in haar woonkamer. En het enige wat ze voelt is… onrust.

Ken je dat gevoel van onrust? Het niet weten wat je wilt en welke kant je op zal gaan. Het hebben van een drukke agenda vol sociale activiteiten, maar je vanbinnen leeg voelen. Zit er in je hoofd een stemmetje die aangeeft wat je moet doen en niet mag doen? Die je zo nu en dan hard toe spreekt, omdat je je zo niet had mogen gedragen!

Ik herken dat zeker, want die jonge vrouw in dat appartementje, dat was ik. De aanhoudende onrust die ik voelde zorgde ervoor dat ik zeer gedreven was te onderzoeken hoe je in vredesnaam van die onrust af kon komen. Hoe kon ik dat kritische stemmetje in mijn hoofd stoppen?

Toen ik eindelijk antwoorden begon te krijgen tijdens mijn coachopleiding, frustreerde het me gigantisch dat deze kennis niet algemeen bekend was. Alles wat ik leerde ging over basisvaardigheden die je nodig hebt om te leven. Vaardigheden als: hoe ga je met jezelf om, hoe ga je met je gevoelens en gedachten om en hoe zorg je voor je op een goede manier voor jezelf. Maar ook, hoe maak je een keuze. Iets dat we dagelijks tientallen keren moeten doen. Of hoe geef je aan dat je iets niet wilt, wat superbelangrijk is als je op een gezonde manier wilt werken en leven.

Uit deze frustratie is een enorme motivatie ontstaan om, wat ik tijdens deze ontdekkingstocht geleerd heb, met jou te delen. Dit doe ik door trainingen en coaching aan te bieden, maar ook door deze blog te schrijven. Deze blogs wil ik gebruiken voor praktische tips en inzichten over hoe je met jezelf en anderen om kunt gaan. Daarnaast wil ik een plek te creëren waar je kunt delen wat er bij jou speelt. Ik geloof dat, als we meer zouden delen over zaken die er echt toe doen, over onze onzekerheden, onze angsten, onze hoop en ons verdriet, we ontzettend veel van elkaar kunnen leren. Mocht je dus vragen hebben over een situatie in jouw leven, laat me het weten en deel het hieronder.


103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page