top of page

COACHING

Anchor 1

Plan nu een gratis gesprek om kennis

te maken.

Waarom Keulers Coaching?
* Flexibele trajecten
* Een op maat gemaakt traject
* Snel antwoord 
* Veel persoonlijke aandacht
* Meer zelfvertrouwen
* Minder onrust
* In korte tijd

REVIEWS
COACHING
HOE WERKT
HET

Stap 1. Het kennismakingsgesprek

Voordat je kiest voor een traject kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen met de werknemer. We maken samen concreet wat het doel is waar de werknemer naartoe wil werken. Wanneer de werknemer een goed gevoel heeft bij dit eerste gesprek zullen we het coachplan opzetten. Wanneer er wordt gekozen voor het gehele traject wordt het kennismakingsgesprek in rekening gebracht.

 

Stap 2. Het 3 - gesprek

 

Wanneer het klikt en de werknemer heeft er vertrouwen in, dan kunnen we een 3- gesprek plannen. Tijdens dit gesprek maken we afspraken over het tijdspad, de doelen en vertrouwelijkheid. De inhoud van de gesprekken worden nooit gedeeld met de werkgever. 

 

Stap 3. Het Coachplan

 

Het coachplan is een plan om het doel te bereiken. Na het eerste gesprek zullen we samen met de werknemer het coachplan creëren.

 

Stap 4. Het coachtraject

 

Een traject bestaat uit gesprekken van ongeveer 1,5 uur. De invulling van het traject is altijd in overleg met de werknemer.

 

Vaak leven we in gedragspatronen, manieren die wij onszelf hebben aangeleerd die ooit iets voor ons opleverden. Het kan zijn dat juist deze patronen ons nu belemmeren in wat we werkelijk willen. Zicht krijgen op deze belemmeringen is de eerste stap naar het behalen van het coachdoel. We zullen daarvoor terug gaan naar het verleden en kijken naar wat de werknemer toen geleerd heeft. We gaan kijken naar welke mogelijkheden er nog meer zijn en hoe er nieuwe keuzes gemaakt kunnen worden.

 

Tussen de gesprekken door krijgt de werknemer huiswerkopdrachten mee. Daarnaast is het trainen van een andere kijk belangrijk, zodat de verandering beklijft. Daarom zal er vaak een ruimte van 2 of 3 weken tussen de gesprekken zitten.

 

 

Sanne Keulers is een professionele, maar vooral warme en vriendelijke coach met veel persoonlijke aandacht voor haar cliënt. Ze neemt de tijd om te luisteren naar je probleem en ze bedenkt samen met je de weg naar succes. Je bent te allen tijde zelf betrokken bij de verloop van je proces waardoor je uiteindelijk kan zeggen: 'dit heb ik zelf gedaan!' Sanne heeft mij heel goed op weg geholpen en ik kan iedereen aanraden als je een keer vastzit, een bezoek te brengen aan Keulers Coaching.

 

Vera 26 jaar

 

Twijfel je of een coachtraject voor jouw werknemer waardevol zal zijn, neem dan gerust contact met mij op.

 

 

bottom of page